Announcement

Collapse
No announcement yet.

[SOLVED] Forum logs me out

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [SOLVED] Forum logs me out

    SOLVED: I had to check the remember me box. Thanks SteveS.
    PS I couldn't find how to edit the title to add SOLVED.

    This new forum keeps logging me out. What is the time-out settings? If I shift to a new tab and browse for a few minutes, when I come back I have to re-login. Is this the norm?

    Mike
    Last edited by txtinman; 03-22-2022, 03:46 PM. Reason: Solved!
    Mike White
    2015 R1200GSW

  • #2
    There is no time-out. I can stay logged in for weeks at a time. Possibly you do not have cookies enabled.
    Steve Schuckman
    2002 K1200RS Ice Blue/Marrakesh
    2015 Mercedes SLK350

    Comment


    • #3
      Originally posted by SteveS View Post
      There is no time-out. I can stay logged in for weeks at a time. Possibly you do not have cookies enabled.
      Well I see that I didn't read the part about cookies. I had 3rd party cookies disabled. I changed that, so we'll see what happens.


      Mike
      Last edited by txtinman; 03-21-2022, 07:37 AM.
      Mike White
      2015 R1200GSW

      Comment


      • #4
        Is anyone else having the problem of being logged out?
        Steve Schuckman
        2002 K1200RS Ice Blue/Marrakesh
        2015 Mercedes SLK350

        Comment


        • #5
          Well I made the settings to accept all cookies but that did not work. I still get logged out if I'm not active on the page. I'm using Brave Browser. I'll try with Firefox and report back.

          Still getting logged out on Firefox.

          Mike
          Last edited by txtinman; 03-21-2022, 11:42 AM.
          Mike White
          2015 R1200GSW

          Comment


          • #6
            When you log in do you place a check next to remember me?
            Steve Schuckman
            2002 K1200RS Ice Blue/Marrakesh
            2015 Mercedes SLK350

            Comment


            • #7
              Originally posted by SteveS View Post
              When you log in do you place a check next to remember me?
              I did not. Just now when I logged in I checked that box. We'll see what happens.

              Mike
              Mike White
              2015 R1200GSW

              Comment


              • #8
                Originally posted by txtinman View Post
                SOLVED: I had to check the remember me box.
                Glad to hear the problem has been solved.

                Steve Schuckman
                2002 K1200RS Ice Blue/Marrakesh
                2015 Mercedes SLK350

                Comment

                Working...
                X